Jag brukar bara kolla på amerikanska eller svenska filmer/serier. Dissar allt annat å frågan är ju varför? Av gammal vana skulle jag tro och kanske en portion dumhet. :-)
 
Hur som helst så tipsade en gammal kollega om en fransk serie som finns att kolla på svtplay, den heter Gengångaren och jag rekommenderar den starkt om man gillar serier som inte är verklighetstrogna. De döda kommer nämligen tillbaka. Jag tycker den är dyngbra och har kollat på alla avsnitt som ligger uppe, så nu måste jag vänta tills resterande går på tv. Suck.
 
Tack Niclas för tipset. :-)
 
Min älskade dotter har skickat ett paket till mig, gullunge!!! <3 Tusen tack, älskling. Längtar efter dig massvis.
Låv ju!!!!
 
 
Hon har fått papper från Svenska Skatteverket som hon inte förstod så det låg också i paketet. Svenskan i brevet är så himla märklig så jag fattar faktiskt inte heller. Å idag när jag ringde dem så har de tekniska problem och kunde därmed inte svara i telefonen. Höjden av otur, får ringa i morgon igen.
Idag har jag träffat Rebecka på lunchen, vi åt som vanligt på Hong Kong, det verkar ha blivit vårat ställe genom åren. Jag köper alltid barnportion där och jag tycker maten är jättegod och känns dessutom bra i magen.
 
Rebecka jobbar som chef på TV4 här i Västerås, så ibland händer det att hon jobbar samtidigt som vi äter. :-)
 
Hong Kong ligger precis mittemot Myrorna som är en second hand butik. Då jag fått en 500-lapp till shopping av pappa för att jag hjälper honom med diverse göromål så sprang jag så klart in där. Till min glädje hade de 50% på alla jeanskläder och det är mina jeans som börjar bli för stora. Wieee!
 
Jeans 40kr och jeansjacka 67,50kr
 
Frö små jeans men de ska på till slut. 40kr, toppen 65kr och skärpet 50kr
 
Jeansjacka 87,50kr och Crockerjeans för 40kr. Dessa kan jag inte heller stänga ståendes, så det får bli som på gamla glada 80-talet, lägga sig i sängen och knäppa dem.
 
Så med andra ord så fick jag 3 par jeans, 2 jeansjackor, 1 topp och 1 skärp för 453kr. Det är helt galet tycker iallafall jag. Femhundringen räckte till och med till en Expressen å min far.
 
Så alla ni som behöver jeanskläder passa på och spring in till Myrorna!
Ullis kom förbi å vi åkte gemensamt ut till Dingis å gympan som alltid så vi hinner avverka vad som hänt våra liv de senaste dagarna. :-) Är glad att jag åkte för det var precis vad min kropp behövde efter en helg som gått i onyttighetens tecken. Vi var ganska så få idag, vilket gör att man får bättre plats att ta ut sin rörelser på. Vi körde mycket rumpa, mage och armar precis det jag behöver å Mari som höll i passet höll högt tempo idag, härligt!
 
Freddan hade lämnat ett påse till sin gamla moster, alltså till lilla mig hemma hos Lisa å Johnny, så jag hämtade det efter träningen. Innehöll fenalår och choklad i från Norge! Tusen tack!!
 
Efter träningen så åt jag en proteinshake, kycklingbit som blev kvar från igår å några skivor fenalår. Dessutom hittade jag Tobbes godispåse, så den dök jag åsså ner i. Ops. :-)
Sen har jag badat och skrubbat mig med produkterna jag fick av Josefin i julklapp, AS-SKÖNT!
 
Precis innan Laban å jag skulle ut på sista promenaden så började det så klart att snöa. Men nu mina vänner är det dags för bingen.
 
 
Idag var det dags att ta farväl av mina helg-gäster. :-(. Lisa hade som förslag att vi ska åka ner å hälsa på dem i vår, det vore mysigt. Skjutsade Bea och Eddie till Johan (min bror) vid 13-tiden.
 
 
Sen kände jag mig helt slut när jag kom hem , så jag intog rygglägen i soffan å glodde på Hypnotisören, den var ganska bra. 3++.
 
Ligger efter med en massa måltider idag, så jag känner mig seg å riktigt omotiverad till träningen i kväll. Ska äta lite gröt å se om det blir bättre.
Familjen kom på kvällen och som vanligt startade vi med att äta. De flesta åt pizza medans Lucie hade med sig kyckling och sallad åt Bea, mig och sig själv. Det var jättegott! Dessutom så norpade jag fyra tuggor pizza från pappa.
 
Dopbarnet var så klart med och var mittpunkten. Åt massa morotspuré och sen så somnade han så sött efter en låååååång dag. <3
 
På kvällen så spelade vi spel å vi kör oftast tjejerna mot killarna. Vi tjejer drar alltid ifrån men för husfridens skull så låter vi dem ALLTID vinna. Kallas kvinnlig list. Hahaha. Vi tjejer är alltså lag 2.
 
Vi fick med oss massor med fikabröd ifrån dopet, så nattamaten blev kladdkaka med glass och lite annat smått å gott. Jag är helt såld på kladdkaka, det är sviiingott.
 
Alla åkte hem vid midnatt och det slutade med att Bea och jag satt å småpratade en stund. Har varit så skönt att ha henne här hemma i helgen.
 
Hade lovat kidsen (Bea å Eddie) att jag skulle använda badet först i morse och sen skulle jag väcka dem klockan halv tio så skulle de få badrummet för sig själva. Det slutade med att jag blev väckt kvart i tio. Hahaha
 
Det blev stress-VM här hemma för Lisa med familj skulle komma klockan tio. De kom hit för jag å syrran skulle ha våra norska folkdräkter på oss under dopet.
 
 
Det var ett jättefint dop och Philip skötte sig så klart exemplariskt! Prälle hade mycket humor å jag gillart!
 
 
Dopfikat var på Rocklunda i ett konferansrum och det bjöds på smörgåstårta, kakor, bullar, kladdkaka och massa annat. Det fanns korv med bröd till barnen å det fattade så klart inte jag å familjen så vi åt även det. Hahaha
 
Även Bea vill ha en komplett bunad från sitt norska arv, så när vi kom hem så fick hon prova min mammas bunad som min mor fick till sin konfirmation.
 
Det blev hem å byta om efter dopet för sen kommer la familia så vi ska spendera kvällen ihop. Alla utom Josefin har kommit hem inför dopet. Saknar henne så klart en dag som denna. <3
 
Igår föddes en liten tös vid namn Svea, 3420gram och 50cm lång.
 
 
Pyttelitet flickebarn. <3
 
Välkommen och stort grattis till de stolta föräldrarna Camilla och Henrik.
 
Jag slapp städa igår för Bea och Lucie kom på besök i stället. :-)
Fick massa fina blommor av Lucie, tusen tack!
 
Lucie har jobbat massor och blev trött å la sig i soffan å somnade. Stackarn. :-(
 
Jag å Bea satt å snackade å jag hann till å med måla naglarna inför morgondagens dop.
 
Fint folk kommer alltid sent sägs det. Vi åkte till station vid 24,20 för då kom Beas pojkvän, Eddie med tåget från Göteborg. Vi la oss å sov på en gång när vi kom hem.
 
 
Hann jobba lite innan Crille kom å hämtade mig innan vi åkte ner på stan och lunchade med Micke och Putte på Bankiren. Kan meddela att vi som är opade får mot uppvisade av vårt GBP-kort köpa lunch för 50kr.
 
 
Efter lunch hade jag lite småärenden som Apoteket m.m. Bland annat så har jag varit på jakt efter en svart väst, typ en sån man har under en kostym. Så vi har gått igenom varenda butik i hela city men hittade ingen. Tydligen så är det helt omodernt. Själv så tycker jag det är jättesnyggt.
 
Vid 14-tiden hade vi bestämt tid med Renée på Cornetto å självklart så var det dags för "mellis" för mig å Crille. Kassörskan tittade lite skeptiskt på mig när jag sa att jag ville ha en näve räkor och en kaffe. :-)
Efter lite förklarande så fick jag det å betalade endast 40kr, därefter kommer Crille å säger......jag tar samma. Hahaha
 
Kan känna att det har blivit lite lättare att få "specialbeställa" på restauranger och caféer nu än för 1år sen. Känns som om de är mer flexibla nu då många går på olika dieter osv. Jag tycker det är jättebra, känns aldrig bra att behöva lämna mer än halva portionen, varken moraliskt eller med tanke på vår miljö.
 
Rödtottarna. :-)
 
Nu är det meningen att jag ska städa........är sjuuuuuukt omotiverad. Usch å blä!
Hm natten har som vanligt varit fylld av mardrömmar å nu har jag läst på bipacksedeln på min ena medicin att det var en vanlig biverkan. Så det är väl bara att vänja sig till kroppen vant sig med preparatet.
 
Vaknade vid halv sex och gick upp å åt lite frukost innan Laban och jag gick på en morgonpromenad i -21grader, mötte så klart inte en kotte ute i den kylan. Hade tänkt sova när jag kom in men det var stört omöjligt. Låg å läste en stund innan jag kom på att jag ALLTID somnar när jag solar solarium. Sagt å gjort ner till källaren å sola en halvtimme, klarvaken. Hahaha.
 
Trodde att jag skulle ha en djävulsk träningsvärk från passet igår men icke, så nu har jag tränat här hemma en halv timme men nu blir det duschen för schemat inför dagen är fullspäckat med goda vänner.
 
 
Lagade kvällsmat innan träningen, det är alltid skönt att ha middagen klar direkt när jag kommer hem.
 
I kväll så lurade jag med Crille ut till Dingis å det var verkligen INTE nåt för honom, det blev vi varse om bara efter några minuter. Hahaha. Har aldrig sett en sån uppgiven Crilljott någon gång. :-( Så för hans del blir det att fortsätta med gymmet i stället. Men en eloge för att han försökte. :-)
 
 
Dock så fungerade min rygg hela passet, så nu är jag riktigt lycklig å glad. Wieeeee!! Skönt att ta ut sig ordentligt efter att min dag startade så illa. Ut med all irritation, Tjohoo!
 
Väl hemma så bjöd jag Crille på lite mat som kompensation å sen har vi varit ut på promenad med Laban. Men nu är det dags för mig att hoppa ner i ett varmt bad och sen ner i snarklådan.

Har precis lagt på luren med Camilla. De ska förhoppningsvis få föda i morgon å då kommer en liten Svea till världen. Det ska bli så mysigt med en liten i kompiskretsen, alla har ju stora barn nu och jag tycker mycket mer om bebisar nu än tidigare. Camilla har lovat att jag ska få komma å mysa med bebisen hur mycket jag vill. :-)
 
Camilla har förlossningsskräck å är lite smått hysterisk just nu. Så nu håller jag tummar å tår för att de sätter igång förlossningen i morgon.
 
Sänder massa kramar fyllda med energi, värme och kärlek till er!
 
Vaknade för en halvtimma sen, suck.
 
Hade ställt klockan på larm i morse för jag skulle ha åkt in på jobbet men jag är så himla trött nu. Läkaren sa att det antagligen var en biverkning på den ena medicinen. Dessutom så ligger jag och spänner alla mina muskler och käkar när jag sover. Vilket gör att jag är helt slut i kroppen och har bitit mig på insidan av kinderna. Lägg dessutom på ett gäng mardrömmar så har ni mina senaste dygns sömn. Jösses idag är jag riktigt pipig. :-(
 
När jag ställde mig på vågen nyss så har jag gått ner ännu mer 67,3kg. Jag som skulle upp i vikt?!?! Äter gör jag hur mycket som helst så det måste vara förlorad muskelmassa. Idag känns det verkligen som om det skulle vara måndag.
 
Nu åker jag i väg till jobbet å hoppas jag hinner med allt som jag skulle ha gjort sen i åtta i morse.......hm önsketänkande jag vet.
 
Ikväll lagade jag lasagne till middag. Idag var det bara pappa och jag som åt kvällsmat och vi äter ungefär lika lite. Jag måste verkligen lära mig att göra mindre antal portioner för nu kommer jag få äta lasagne tills det sprutar ur öronen på mig. Hahaha
 
Pappa å jag har ätit oss mätta, lär nog få minst 9 matlådor lasagne. :-)
 
Nu blir det ner i källaren å göra lite situps, plankan och jobba med hantlar. Har tappat så oerhört mycket muskler sen i december.
Renée kom vid 10-tiden och vi har suttit mittemot varandra med våra datorer precis hela dagen. Visserligen har vi ätit lunch åsså och jag dessutom ett par mellanmål.
 
 
Tänk vad roligt man kan ha med datorer å trevligt sällskap. Vi har nog banne mig dessutom löst de flesta världens problem idag. Å nåt vi är rörande överens om är att vi iallafall är BÄST! :-)
 
Sa jag att både jag å Renée vi heter Ödmjuk i andranamn? Hahaha
 
Nej, nu ska jag ställa mig vid spisen å laga lite kvällsmat.
Har haft en natt då jag haft svårt att somna och när jag väl gjorde det så innehöll min sömn en massa konstiga mardrömmar. Så jag vaknade efter några timmar å var hungrig.
 
Känner mig inte sämre i ryggen efter gårdagens träning och det känns toppen!!
 
Åt lite frukost och gick ut med Laban på morgonpromenad, herre guuuud så kallt det var ute efter att man klivit upp ur en varm säng. Burrrrrr!
 
Kunde självklart inte låta min bästis behöva gå ner till station en sån här kall morgon, -16,5grader, så nu har jag även agerat taxi så här på morgonen. :-)
 
 
Nu ska jag sätta mig å läsa en stund innan den här dagen sparkar igång ordentligt.
 
Underbart att höra fågelkvitter nu på morgonen. Får mig på bra humör.
Nja, träningen gick inge vidare. Blev inge svettig eller andfådd, fixade kanske 30-40% av det jag gör annars. Men jag tror det ändå var bra för ryggen! Känner mig iallafall inge sämre nu under kvällen å det känns toppen!
Mari som höll i träningen höll ett högt tempo och pushade på alla så himla bra och nu känner jag hur kul jag tycker det är att verkligen få ta ut mig totalt fysiskt under de här passen. Men jag ger inte upp, på torsdag ska jag ut å småträna igen. :-)
 
Nåt som är ett återkommande fenomen i Dingis är hur man parkerar under träningen.
 
 
Förra gången var det jag å några till från min grupp som hamnade i mitten, så det har jag iallafall lärt mig därute. Det är djungelnslag som gäller på parkeringen! Hahaha
Så där, då har jag stretchat hur mycket som helst inför dagens träning. Gröt har jag fyllt på magen med och när jag kommer hem blir det en proteindrink och sen så är dagens middag redan förberedd, kyckling och ris. :-)
 
Så håll i hatten, nu kööööör vi!
 
Missade att lägga ut veckans matsedel igår.
 
Ost- & Skinkpaj
Lax, ris och kall sås med röd rom.
Lasagne
Kyckling och ris
 
Frukost består av havregrynsgröt, nötter och mjölk
Mellis kvarg med funlight eller hårt bröd med leverpastej samt banan.
 
Blir ca 7-8 måltider totalt per dag.
 
Sen dricker jag kaffe, Pepsi Max, vatten & proteindrink utöver vanlig kost.
Vilket fantastiskt härligt vinterväder vi har.
 
 
Har varit ut med Laban på en långpromenad och nu ska jag stretcha kroppen varje timme fram till kvällens träning. Även om jag inte fixar att köra lika hårt som vanligt så vill jag försöka iallafall.
 
Idag har jag tagit tag i ett av mina problem som jag haft under en tid. Ett samtal behövdes för att hitta en lösning å bli av med den bördan från mina axlar och det känns oerhört befriande. Undrar varför jag går och drar på sånt som tynger ner mig så förfärligt? Hade jag kunnat hjula skulle jag ha gjort det nu. :-)
 
En extra tanke lägger jag idag till Birgitta, min kära extra-mamma som fortfarande ligger på sjukhuset samt Evelina, min superfina vän som ligger på Akademiska. Sänder massa kärleksfull kramar till er fyllda med värme och extra energi. <3
Efter lunch kom Crille å hämtade mig. Han behövde hjälp med att sätta sprätt på lite stålar. Å är det nåt jag är riktigt bra på så är det just det. :-) Ännu roligare är det ju att göra av med någon annans. Mohahaha
 
Crilles viktnedgång går sviiinbra och det innebär så klart nya kläder. Så vi var först å främst på jakt efter ett par jeans å det hittade vi så klart......... å liiiiiiite till.
 
Nya jeans, ny t-shirt, ny skjorta och ny jacka.
 
Ny stickad tröja
 
Ny jeansskjorta
 
Att jag dessutom har en nos som en hund när det gäller bra priser och REA gör så klart saken ännu bättre.
 
Alla klädesplagg för endast 907kr!!

Som vanligt så blir det en hel del ätande när vi opade umgås. Lunch åt vi på.....
 
Å sen blev det fika på Waynes Coffe. :-)
 
När vi kom hem hade Tobbe lagat ost och skinkpaj, så då åt vi igen å snart dags för lite mellis skulle jag tro. :-)
Söndagen gick i lugnets tecken. Sov länge och läste bok hela dagen. Har börjat med en bok om rättsläkaren Kate Scarpetta, gillar de böckerna jättemycket.
 
Igår somnade jag före halv tolv men vaknade pigg som en mört mitt i natten klockan tre. Var upp å åt, läste bok fram till halv sex på morgonen å sen slocknade jag.
Skulle hjälpa pappa och lämna in hans bil på verkstad i morse, så vi for iväg på det å sen åkte vi å veckohandlade på ICA Maxi. Skönt att ha all mat hemma för veckan.
 
Sen har jag fått tipset om att skor med broddar till pappa skulle finnas på Skokanonen så vi åkte dit och mycket riktigt så hittade vi ett par där. Så nu går han säkert även på halka. :-)
 
Väl hemma så ringde jag Renée å vi pratade länge om ditten å datten. Kände mig full av energi när jag la på telefonen. Tänk vad skönt det är med såna härliga vänner. :-)
Pappas magont verkar ha varit falskt alarm å har inte blivit nån vinterkräksjuka, så jag är asnöjd över det.
 
Idag har bästa syster Yster och världens bästa svåger varit på besök. De hade med sig asgoda bullar till fikat, mums. Å som sagt min syster pratar på både in- och utandning så det gäller å hänga med i svängarna när hon kör igång. Hahaha
 
Vi har bestämt oss för att ha på oss våra bunader på dopet. I den här familjen går vi alla upp och ner i vikt lite huller om buller, så vi blev tvungna att testa vilka vi kunde ha. Ingen av oss kunde ha vår egen folkdräkt men som tur är så har vi flera, så nu har vi kompletta dräkter både jag å syrran till nästa helg. Hon fick med sig våra skjortor och förkläden hem för tvätt å strykning.
 
 
Lisa å Johnny skulle ha en myskväll hemma med film å godis så jag tiggde skjuts till Ängsgärdet och hyrde film jag åsså. Ibland har man tur. :-)
 
 
Bara för att förklara lite hur skallen kan ge en huvudbry ibland. Jag har nu tappat 58kg och är helt "normal" i kroppen och har varit det i några månader nu. Jag går och köper massa godis på filmuthyrningsstället och när jag vänder mig om å ska gå till kassan så ser jag att det är kö. Min första tanke då är att jag absolut INTE tänker stå med massa godis famnen i en långsam kö där alla kan se mig och tycka att den där människan borde verkligen äta grönsaker och INTE allt det där godiset. Jag börjar vandra omkring i butiken å hoppas på att kön ska bli kortare å det blir den så klart inte. Min andra tanke är, har jag någonsin tänkt så om någon annan? Svaret är nej på den frågan. Så varför tror jag att andra människor ska döma mig så himla hårt??? Så jag ställde mig i kön som alla andra människor och kom ut med hela min godispåse nöjd å glad.
 
Igår kväll tog jag bilen hem till Cecilia. Gry å hennes lilla dotter från Östersund är här å hälsar på å vi har inte setts på 4-5år.
 
 
Hemma hos Cecilia bjöds det på färsk hummer............herre jösses så gott det var!!! Skulle lätt kunna avstå från sex ett helt år om jag fick äta hummer varje dag! :-)  Fick i mig en hel!! Till Cecilias bevikelse. Hahaha
 
 
Vi satt å pratade i många timmar samt att Grys lilla dotter underhöll oss...........så söt!
 
Vi blev sittandes så länge så jag åt lite kvarg efter ett par timmar och sen kom chips med dipp fram å jädrans den hade Cecilia kryddat med extra vitlök. Tjohoo!
 
Åkte hem vid halv två, gick ut med Laban i -17grader å höll på å frysa ihjäl, sen var det bara in i huset, sätta på värmemadrassen, värma vetekudden å ta med mig alla djuren i sängen. Sen låg jag å rapade vitlök enda tills jag somnade. :-)
Pappa har ont i magen och jag är livrädd för vinterkräksjukan. Så nu har jag stoppat i både honom och mig 8st vitpepparkorn och varit å handlat sockerdricka, kex och blåbärssoppa/kräm till honom. Själv flyr jag huset nu och drar till Cecilia.
 
 
 
Jag har alltid varit förtjust i salt lakrits och efter min operation så har det bara ökat. Choklad, bullar, pizza, ostbågar, hamburgare och allt annat kan jag undvara men salt lakrits det bara måste jag ha.
 
På vår GBP-träff förra helgen så kom det upp och då visade det sig att vi allihop har cravings för just salt lakrits. Mycket märkligt och självklart måste det undersökas. Det jag har fått reda på nu är att har man stort behov av just salt lakrits så har man protein brist. Kan vara bra att veta, så man fyller på sina lager med rätt saker. :-)
Har fått brev av mitt fadderbarn Srikanth idag, det är så himla roligt att få ett livstecken från honom.
 
 
 
Vilket passar mig riktigt illa, då jag är en otålig människa. Men nu har jag fått lite tips av Vera, så de ska jag använda mig av varje dag tills jag är bra igen. Ställde mig på vågen i morse och upptäckte att jag tappat 1,1kg och jag som hade lyckats gå upp 1,5kg efter jul. Det blir till att ligga i med matintagen.
 
Som tur är så har jag en del män runt omkring mig som ser till att jag får i mig mer än tillräckligt. Tobbe har gett mig proteinpulver, Crille kvarg och keso och pappa på sitt lilla vis kom med en Magnumglass idag. (Sötis)
 
Så idag har jag ätit gröt, kvarg, Magnumglass, lasagne, proteinpulver, kvarg ska strax äta korvstroganoff med ris och sen blir det kvarg, proteinpulver och en kvällsmacka innan jag lägger mig. Med andra ord ett evigt ätande.
 
Man blir lite blind gällande viktnedgången, dessutom så hittar iallafall jag en massa nya fel på min nya kropp. Som jag berättat förut så är jag med i flera slutna grupper för GBP-opade och under veckan har flera tjejer haft modet att lägga upp bilder på sina magar och idag vågade även jag det. :-)
 
 
Har flera gånger tänkt på hur jag ska våga gå på stranden i sommar men nu har jag fått så fin respons på mina bilder, så jag blir alldeles rörd. Tänk vad mycket som sitter i huvudet på en............ är glad att jag la upp bilderna för det får mig att förstå vilket jobb jag har gjort det senaste året. Å egentligen kan man ju fråga sig om det finns några perfekta kroppar överhuvudtaget? Undrar varför man dömer sig själv så himla hårt?!?!
 
Men nu vill jag bli bra i ryggen och börja TRÄNA!!!
En av mina katter Sigge, börjar bli gammal och lite stel i sina rörelser så jag har tagit fram ett fårskinn till honom att sova på, så han ska ha det varmt, mjukt å skönt när han vilar. Men i natt när jag skulle gå å lägga mig så finner jag Laban på fårskinnet och Sigge bredvid. Hahaha. Stackars Sigge.
 
Laban när han sover som bäst!
 
Om jag mot förmodan någonsin träffar en karl...........kommer han stå ut med sånt här då???!!! Hahaha
Det har går sakta men säkert framåt med ryggen, tack å lov.
 
På kvällen kom Crille förbi med smärtstillande, tiger balsam och lite mat, så jag står mig ett par dagar. Sen kom även Cecilia, så vi tre gamla vänner satt och snackade ihjäl ett par timmar. :-)
 
 
Sen kom Tobbe hem och jag hade inte hunnit fixa middag då allt tar tre gånger så lång tid med den här ryggen, så då åt vi matlåda från hans mamma. Tack för lasagnen, Carina, den var jättegod!
 
Nu har vi suttit å snackat jobb några timmar, alltid lika kul!
 
Ska försöka ta en promenad med Laban innan jag lägger mig i ett varmt bad. Få se hur det går. :-) Sen har jag fått tipset om att placera en kudde mellan knäna å det ska provas i natt.
I natt har jag legat hela natten på värmemadrassen på högsta värme och vetekudden hade jag inne i mikron riktigt länge innan jag la mig i snarklådan.
 
Vaknade vid halv åtta å var tom i magen, det blev ju inte så där jättemycket mat igår. Så jag hasade mig upp ur sängen och gjorde i ordning en hård smörgås med makrill på, behöver proteinet nu. Och då jag fortfarande inte kommit i väg till någon affär, så ekar det tomt i mitt kylskåp. Tar mig tillbaka till sängen med min smörgås och precis när jag ska sätta mig i sängen så rycker det till i ryggen och jag tappar min macka. Å då undrar jag varför hamnar de alltid med pålägget neråt????!!! Grrrrrr!!!!
 
 
Laban och Sigge blev i allafall glada för nu fick de sig en god frukost. Jag la mig å sov ett par timmar till.
 
Nu är jag uppe igen och känner mig iallafall bättre. Nu kan jag gå mera upprätt, ungefär som betjänten på Nyår. Så det går åt rätt håll i allafall. Jippie!
 
 
 
Tidigare i kväll så hörde Tobbes kompis Anton av sig, han skulle hämta en bilnyckel här hemma. Då jag har så himla ont i ryggen så låste jag upp ytterdörren, så han kunde gå in när han kom å jag slapp ta mig ner för trappan, då tar tid nu när jag knappt kan gå. Anton har ingen nyckel hit så dörren förblev olåst, vilket aldrig händer här hemma.
 
Cecilia ringer och behövde bärhjälp men jag berättade som det var med min rygg och hon säger åt mig på skarpen att lägga mig på rygg på golvet med benen upp mot väggen. Så som jag sett henne göra flera gånger, då hon har haft ont i ryggen. Efter ett par timmar tar jag mig mod till att försöka komma ner till köksgolvet, det tar lång tid å gör sviiiiinont.
 
Rätt var det är så öppnas ytterdörren och två ambulanspersonal kommer in å upp i mitt kök, då jag inte kan röra mig och ligger på golvet så tror de så klart att jag är jättedålig. Efter mycket förklarande, ståendes på alla fyra då jag inte kommer upp från golvet, så förstår de att det inte är jag som ringt efter ambulans.
 
 
 
Ja herre gud, mycket ska man få vara med om. Hur stor är sannoligheten att min ytterdörr är upplåst, jag har ont i ryggen, ligger på köksgolvet å kan inte röra mig samtidigt som mitt kök intas av ambulanspersonal?
 
Hoppas verkligen att de hann fram till den som ringt efter ambulans å att allt gick bra.
Jag har alltid sovit på sidan men efter min viktnedgång så gör det ont när knäskålarna ligger emot varandra så i natt har jag legat på nåt riktigt konstigt sätt och sträckt mig i både ryggen och ljumsken.
 
När jag vaknade kom jag inte ur sängen utan fick hasa mig ner och krypa fram på alla fyra till närmaste dörröppning och häva mig upp så mycket det gick medan tårarna sprutade.
 
Sen har jag legat hela dagen på min värmemadrass och med min vetekudde. När jag går så ser jag ut och vara 90år. Det gör så j''la ont!!
 
 
Jag hade massor att göra idag, handla, tvätta, städa, laga mat å TRÄNA osv. Nu blev inget av det gjort. Suck!
Jag fick ett jättefint halsband och armband av min storasyster i julklapp. Armbandet har jag på varje dag. Men otroligt nog så har jag tappat det tre gånger å lyckats fått tillbaka det.
 
 
1. Var å handlade på ICA Sjöhagen, har en sån där kundkorg på hjul som man drar efter sig, när jag ska plocka ur mina varor så ligger även armbandet där i.
 
2. Förra helgen när vi var i Avesta så märkte jag att jag tappat min armband, helt lönlöst att leta efter det, då vi varit precis överallt i hela Avesta. När jag sen stoppar armen i jackärmen, så ligger armbandet där. Tur jag hade jacka med mudd på armarna.
 
3. I lördagskväll när vi var på Harrys gick jag på toa, när jag kommer tillbaka till vårat bord, knackar en kille mig på axeln å frågar om jag tappat mitt armband och så ger han det till mig.
 
Alltså det här är helt galet och jag som kan tro på såna konstiga/övernaturliga saker ibland. Vad kan det här betyda? Vad är det jag inte fattar? Kommer iallafall inte använda armbandet nåt mer förräns syrran satt dit nån säkerhetsanordning! För hur många gånger kan man ha tur liksom???
Var på träning i går och Mari (Gympafröken) hade tränat med sina barn varje dag för att passet skulle sitta så bra som möjligt. Men helt uppenbart är jag inte lika klipsk som dem, för jag fattade iallafall inte åt vilket håll jag skulle  gå alla gånger. Hahaha. Kan tänka mig att det ser hysteriskt roligt ut när alla försöker utan att riktigt få till det.
 
Men som vanligt så är det superskönt efter ett härligt pass. Efter träningen så drack jag en proteindrink och sen åt jag middag.
 
Har fått låna en film av Ullis son Calle. Har sett den på trailer och väntat på att den ska komma ut. Calle och jag har samma smak gällande film. Den var bra. :-)
 
Som sagt jag var hemma halv sju å skulle vara nere på byn igen klockan sju. Tjoflöjt, vad det gick undan, dra några extra streck på ögat, i med massa spray i håret å byte av kläder, dessutom äta en halv portion havregrynsgröt. Pappa skjutsade mig och vi hämtade upp Crille på vägen ner till Folkets. Där väntades Renée, Calle, Jannica och Dr Eriksson.
 
Jag, Jannica och Renée
 
Sötisarna Renée och Calle
 
Dr Eriksson
 
Blundande Crille å jag.
 
Crille blev lite hängig efter en stund men det var snabbt åtgärdat, jag hade med mig mellis åt oss båda, så vi kunde äta två gånger under kvällen. Så efter en stund var han med på banan igen.
 
Sen ville vi tjejer dansa, så då gick vi till Harrys och skakade loss.
 
Renée och Dr Eriksson
 
Group hug
 
Jag å Dr Eriksson
 
Crille ( som försöker titta lite) å Renée
 
Under kvällen hittade vi lösning på Crilles alla blundande bilder. Hahaha
 
Fina Renée
 
Igår var den bästa dagen på länge, jag hade så kul från morgon till sena natten! Tack allihop!
Vi träffades på Kalle på Spången, det var tre nya med i gänget. Det visade sig att två av dem hade gjort sin op för tre år sen och det är alltid intressant å höra hur min framtid som opad kan te sig.
 
Då Crille å jag nyss ätit så fikade vi medans de flesta andra tog i lunch.
 
 
 
Vi hade så trevligt å blev sittande i så många timmar så till slut blev det dags för alla att äta igen, då åt jag en halv portion lasagne.
 
Lena och Ola tog in varsina portioner och fick med sig doggybag eller som Ola säger skämslåda. :-)
 
Det är ett riktigt härligt gäng å jag hoppas på fler såna här träffar. Var hemma igen halv sju å då blev det stressigt värre. Puh.
Crille kom å hämtade mig vid 11-tiden, vi åt lite kvarg här hemma å sen åkte vi ner på stan och gick i butiker å shoppade. Han hittade en skjorta, som han knorrade om att det var för liten å det stämmer INTE men som sagt hjärnan hänger inte med i snabb viktnedgång.
 
 
Sen var det dags för lunch och då åt vi på Jensens, den maten mår jag bra av men igår var köttet riktigt segt med andra ord ingen höjdare. Dessutom så klarade 13 minuters gränsen så vi fick betala fullt pris för en gång skull, så inte ens det kunde vi glädjas åt. Hahaha
 
 
Efter lunchen var det dags för vår GBP-träff.
Idag har jag fullspäckat schema från morgon till sena natten. Precis så som jag vill ha det, för då trivs jag allra bäst.
 
Crille ringde å väckte mig klockan nio, så nu har jag precis klivit upp ur ett varmt skönt bad. Finns det nåt bättre sätt att starta dagen på?!?
 
Nu blir det en tallrik med gröt innan den här dagen sparkar igång. Startar med shopping tillsammans med Crille därefter ska vi gå å träffa ett gäng andra GBP-opade. Vi träffades i Surahammar för en tid sen och nu var det dags igen. Jättekul.
 
Har jag förstått saker och ting rätt, så har vi minst ett par sen förra träffen. :-)
 
 
 
 
 
Typiskt.....
 
Nu har jag streckläst Femtio nyanser av frihet. Å den sista boken var så himla bra men jag vill ju ha fler böcker om Christian Grey och författare har sagt att det inte blir några fler. Hm, typiskt när man äntligen hittat riktigt bra böcker.
 
 
Vette 17 vad jag ska ägna denna fredagkväll till nu när boken är utläst.:-(
 
Borde väl färga mina hatade gråa hårstrån inför morgondagens aktiviteter. Jupps så får det bli.:-)
Igår klev Crille äntligen under 100kg strecket. Å ändå så är det mindre än tre månader sen han opade sig.
STORT GRATTIS!!
 
 
Jag kommer ihåg hur härligt det var att få bli två siffrig igen, just under 100kg var min första milstolpe. :-)
Är glad att jag åkte å tränade, det var ett helt nytt och svinroligt pass. Massa nya övningar å rörelser som jag så klart inte fixade men men innan terminen är slut så sitter de som ett smäck! Det var en hel del styrka vilket passar mig bra, då jag ska bygga muskler. :-)
 
När jag kom hem så tog jag en proteindrink och efter 20 minuter så åt jag fisk, spenat, potatis och sås.
 
 
 
Belöningen efter träningen var att jag la mig i badet, har haft inpackning i håret, skrubbat hela kroppen, smörjt in mig med brun utan sol och nu håller jag på å måla naglarna. Och det känns jätteskönt i kroppen, otroligt avslappnad.
 
Om en stund blir det en promenad med Laban å sen är det dags att äta lite igen, tror det blir lite kräftstjärtar.  Sen ska jag lägga mig och läsa om den fantastiska Christian Grey.
Mina kära vapendragare på gympan har dragit sig ur kvällens träning med full förståelse.
Dock hamnar jag själv lätt i mitt gamla beteende, börjar känna efter om jag kanske har för mycket träningsvärk sen i tisdags, jag kommer på mig själv stå och kolla ut igenom fönstret och tycker att det snöar för mycket, dessutom ser det jävligt kallt ut........hm kanske det är bättre att vara hemma och slå på tv:n eller sätta mig i mitt favvohörn med Christian Grey.
 
Det här är en process som tar oerhört mycket tid, kraft, energi och engagemang. Jag har varit tvungen att rannskaka mig själv många gånger. Att vara ärlig mot mig själv har nog varit det absolut jobbigaste.
 
Men efter att ha tänkt igenom om jag ska åka på träningen eller inte, ett par varv till så är jag återigen på ruta 1. Jag gör den här livsstilförändringen med kost och motion för MIN skull. För att få möjligheten till en hälsosamt och längre liv!!
 
Så nu är jag ombytt och redo för 2013 andra träningspass ute i Dingis.
 
Nu lockar Evelina mig med karlar igen. Hon har en cravings för läkare och jag vet inte hur många gånger jag besökt henne på sjukhuset för att spana in enligt henne snygga doktorer. Som tur är så har vi inte samma smak, det har vi iallafall konstaterat.
 
Hon gillar de här lite prydligare, fiiiiiina karlarna medans jag gillar mer grovisar. Så det är perfekt att vi går ut på krogen tillsamman. :-)
 
Nu har Evelina hittat en kryssning med läkare, ambulans, polis, FN och BRANDKÅREN som går av stapeln i vår!!! Alltså den behöver vi verkligen åka på. Hahaha.'
 

Har verkligen tappat mycket muskelmassa på uppehållet från träningen. Igår tog jag lättare hantlar än de jag hade förra året å det är jag tacksam för idag.

Märkligt nog har jag dessutom träningsvärk i benen å det brukar jag inte ha.

Tror det har att göra med min dåliga kost under jul. Ska ju prioritera protein å det har jag tyvärr inte gjort.

Jag kommer starta lugnt med träningen max tre pass i veckan så kroppen hinner med.

Renée och Gibson kom förbi idag, vi tog först en promenad på Djäkneberget, så hundarna skulle få lära känna varandra lite först och det gick jättebra.
 
Därefter tog vi dem hem till mig och släppte dem i trädgården å de hade det så rooooooligt! Busade en massa!! Vi gick in och försökte få dem att lugna ner sig och Gibson lyssnade lydigt på sin matte å la sig så fint och slappnade av medans Laban ville vara så nära, så nära Gibson som möjligt. Hahaha.
 
 
 
 
 
 
Så skönt att vi kan ha hundarna tillsammmans, det bådar gott inför sommaren och grillkvällar. :-)
 
Laban har sovit som en stock sen hans nya bästis åkte hem.
I min familj så är vi normalt sett varma som kaminer allihop men sen jag gått ner i vikt, så fryser jag nästan konstant. När jag ska sova så har jag pyjamas, tofflor, filt och duntäcke, helt makalöst.
 
Men igår så fick jag en present av min storasyster, en värmemadrass. Så i natt har jag sovit som en prinsessa. Så sköööööönt!
 
Då är träningen äntligen igång. Ullis hämtade mig halv sju å sen så åkte vi ut till Dingis. Men herre guuuuuud så jobbigt det var!!!! Känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk i ben, rygg och armar. Tänk vad fort muskler försvinner??? Å ändå tar det ju så jädrans lång tid att fixa fram dem. Suck!!!
 
Så här ser schemat ut för våren, för nu ska nya muskler jobbas fram. :-)
 
 
Men trots att det var motigt att ge sig iväg på träningen så känns det himla skönt nu när jag är hemma. :-)
 
 
Jaha, då var det dags för att börja planera mat igen, för nu börjar träningen och då måste allt finnas hemma, annars hinner jag inte med att laga maten innan jag åker ut till Dingis på kvällarna.
 
Planering är allt för mig, så lite möjlighet som det går till fusk och snabbmat.
 
Veckans matsedel
Kräftstjärtar med vitlök, grädde och tagliatelle
Soppa
Köttkorv med rotmos
Torsk, bladspenat och kokt potatis
 
Frukost blir havregrynsgröt med frön, nötter och mjölk.
Mellis blir kvarg med funlight
 
Nu när träningen kommer igång så kommer jag lägga till en proteindrink efter träningspasset.
 
 
Min pappa är utav den sociala typen, så han pratar med allt å alla. (Inte undra på att syrran och jag är som vi är). Hahaha
 
Hur som helst så träffade han på ett par damer häromdagen när han var ute å gick med Laban. Och då visade det sig att den ena hade ett par skor som var dubbade. Så idag har pappa och jag varit runt på varenda tänkbar affär och kollat på denna uppfinning.
 
 
Men shit vad dyra det var, billigaste vi hittade var 1400kr å sen fanns det upp till över 2000kr. Så min far ansåg att det var alldeles för dyrt, så vi kom därifrån tomhänta.
 
Men vi delade på en kebabtallrik och sen åkte vi till ICA och veckohandlade. Himla skönt att ha det gjort.
I morgon börjar träningen ute i Dingis. Det känns lite trögt att komma igång igen men jag vet att jag mår så mycket bättre när jag tränar, dessutom hoppas jag komma igång med maten lite bättre när jag tränar.
 
 
 
Det är prövo-veckor så alla kan komma å testa.
Tisdag, Onsdag och Torsdag kl 19 och på söndag kl 18.30.
 
Hoppas vi ses därute i Dingis och ser till att vi alla blir mer hälsosamma under våren.
 
Sov länge idag, då John Blund inte verkar ha fått den GPS jag skickat honom. Morr!
 
Åkte till Renée och hälsade på henne. Lämnade tillbaka massa kläder jag fått låna. Sen så har vi dryckit kaffe och tjattrat i flera timmar, så som bara tjejer kan göra. :-)
 
Gibson är deras hund och han är verkligen hur söt som helst.
 
På onsdag ska Renée ta med sig Gibson hit, så ska vi se om Laban och han kan tänkas funka ihop. Gibson är en väldigt aktiv unghane och Laban en tjurig farbror, så det blir lite intressant. Vi håller tummarna för att det ska gå bra.
 
 
Nu blir det att ställa mig vid spisen och röra ihop en soppa, är tom i magen. Sen så har jag fått låna massa bra filmer idag, så det blir filmtajm hela kvällen.
Sov länge då natten blev sen innan jag väl kom i säng.
 
Idag har jag varit och hälsat på Birgitta som fortfarande ligger på lasarettet. :-(. Önskar så att hon ska hitta krafter till att snart bli kry.
 
Därefter åkte jag hem en snabbis till Cecilia och hon bjöd på kaffe.
 
Sen hade Crille tipsat mig om att boken jag väntat på i flera dagar finns att köpa på ICA Maxi, så nu är även jag ägare av en sådan. Jippe!
 
 
Crille kom hit och vi åt middag och snackade massa skit ett par timmar. Men nu ska jag sätta mig i soffan och bara glo på lite tv.
Igår for vi hem till Crilles trevliga kompisar Cenneth och Lina. Där var vi en stund innan vi satte oss i bilen och styrde vår kos mot Avesta.
 
 
Jag har spenderat mycket tid där som barn då jag min faster Inga bor i Avesta samt har en stuga på Askön. Så några veckor per sommar var jag med min föräldrar på hennes sommarställe. Massa härliga barndomsminnen.
 
Väl framme så åt vi middag på ett värdshus, jättegod mat.
 
Som tur var så hade jag klätt på mig massor med kläder, för det var kallt å stå ute och titta på alla bilar.
 
Galet nog så var det vissa som körde nercabbat och satt med bar överkropp, antar att de ångrar det beslutet idag. :-)
 
En av mackarna i Avesta verkar vara en mötesplats, här var det massor med folk och bilar.
 
Det var också här som jag stötte på min kusin Carina ifrån Sala.
 
Det fanns faktiskt en del riktigt fina bilar åsså.
 
 
Efter att ha kolla på massa bilar å snackat med en hel del udda människor, så åkte vi ner till en klubb på ett industriområde. Där träffade jag Carina igen och nästa kusin Roger. (faster Ingas son). :-)
 
De hade gjort upp lägereldar för de som stod utanför klubben och för de som rökte, supermysigt i den kalla kylan.
 
 
Vi gick in på klubben och det var dyngmycket folk därinne.
 
Vid 2-tiden begav vi oss tillbaka mot Vässan igen.
 
En annorlunda, intressant och riktigt trevlig lördagkväll.
 
(Många av bilderna har jag snott ifrån Carina och Crille)
Crille ringde för en stund sen å frågade vad jag hade för planer inför kvällen. Å det var så klart inga. Han och hans polare ska åka till Avesta och kolla på nån bilträff och han undrade om jag ville haka på. Självklart, för det har jag aldrig varit på. Fram med långfispåsar (långkalsonger), dubbla lager med tröjor, kängor, vantar å varm jacka, för jag vägrar frysa.
 
Å nu matsäcken packad, ska bara fixa en banan åsså, så klarar jag hela kvällen. :-) Blir strax hämtad. Spännande!
 
Familjens nytillkomning, Philip ska döpas nu i Januari. Min systerson Adde ringde och berättade att de hade inte bara missat att skriva min adress på min kuvert, de hade dessutom glömt frimärke. Så jag fick alla uppgifter telefonledes i stället.
 
Döm om min förvåning när det idag låg en inbjudan i min brevlåda, utan adress och utan frimärke och endast mitt namn på kuvertet. Posten är visst extra snälla i år. :-)
 
I kväll blir det tacos, rött vin, filmtajm, godis å bästa sällskapet........Tobbe.
 
Fredagsmys när det är som bäst.
 
Nu har Josefin varit hos läkare igen och är sjukskriven tom 20/1. Om inte revbenen läker som det ska så blir det operation å då sätter de in plattor och skruvar på revbenen. Men hon ska tillbaka på röntgen nästa vecka så då får vi hoppas att det ser bättre ut.
 
Min "lilla" systerson Jonathan är inlagd för njursten, ligger med dropp och har ont. Stackarn.
 
Det här året börjar mindre bra, hade hoppats att vi alla skulle få vara pigga å krya under 2013.
 
 
Krya på er kids! <3
 
Idag åt jag lunch med Rebecka, vi åt sushi som passar våra magar ypperligt. :-)
Som vanligt är en lunch alldeles för kort tid för att vi ska hinna gå igenom allt vi vill, så vi ska försöka träffas igen snart och då avsätta ett gäng med timmar i stället.
 
 
Jag har knappt gått på nån MELLANDAGSREA å tur är väl det för nu har butikerna verkligen sänkt priserna rejält. Sist jag var hos Josefin i Norge hittade jag ett par röda brallor (har varit på jakt efter det länge) men jag tyckte att de var för dyra. Samt att dragkedjan sitter på häcken. Tänk om jag blir jättekissnödig och inte får ner dragkedjan??
Men men idag när jag gick förbi VILA butiken såg jag att likadana byxor som jag provade i Norge såldes ut för 90kr, då är det himla svårt att bara gå förbi. Så nu är jag äntligen ägare av ett par röda braxor! :-)
 
Då är det dags att sparka igång den här gamla kroppen och få ordning på mina matrutiner igen. Har ätit alldeles för lite de senaste veckorna och har tappat den mesta av min aptit. Lagade blodpudding som är en favorit, till kvällsmat och lyckades efter mycket om och men få i mig två skivor. Men jösses vilken tid det tog.
 
Har tränat idag och hoppas på att få mer matlust om jag rör på mig. Dessutom så har musklerna slappat till ordentligt pga alldeles för lite träning och för lite proteinintag. Men nu ska jag skärpa mig.
 
Det blev 1 mil på CT.
 
100 situps, 20 armhävningar och lite övningar med hantlar.
 
Vad konstigt det är med att vi vet att vi mår så himla mycket bättre av motion och rätt kost å ändå så struntar man i det. Det är så himla lätt att lata till sig och hamna i soffan. Undrar varför det lockar mer än att må bra. Jag fattar det inte.
 
Men men nu är det nytt år och nya tag som gäller. Har inte avlagt ett endaste nyårslöfte, för jag lyckas aldrig hålla dem.
Har haft en spejare från Mälarenergi som isolerat rören på min nya värmeväxlare. Så nu verkar allt vara klart med den iallafall. Allt förutom betalning.
 
 
 
Så varmt som jag har det i huset nu har jag aldrig haft sen jag flyttade in. På vintrarna har det var jättekallt nere hos mig och himla varmt på övervåningen. Ska bli intressant å se nästa räkning från Mälarenergi eller inte?!?!
Idag åkte julen ut från mitt hem. Det gick i en rasande fart men jag har kvar lite julstakar för det är så mysigt med att ha lite ljus i alla fönster.
 
Min yngsta systerson Jonathan har varit på akuten idag. Han har fått en njurstensanfall, stackaren. Hoppas han kryar på sig snart. <3
 
Efter allt städande och plockande med julgrejer så lagade jag middag och efter det så har jag satt mig i mitt favvohörn och läst en bok. Riktigt mysigt och avkopplande.
 
 
Det finns en väldigt god delikatess i Norge, fenalår. Det är jättegott och självklart också väldigt dyrt.
 
 
När Josefin kom hem till jul så gav hon mig och sin morfar fenalår och spekeskinka i julklapp. Då hela familjen var hemma hos mig på jul, så fick jag fullt i min kyl och bar upp vår fina julklapp som vi fått av Jossan till min pappas kylskåp, så han å jag kunde mysa med det vid annat tillfälle.
 
Igår gick jag upp till min pappa, tänkte vi skulle dela på en öl och äta fenalår. Döm om min förvåning när han ätit upp precis ALLT själv!!! Jag blev 5år på stört och ifrågasätter hur han kan äta upp även min del?!?! Men han svar var, hur skulle jag kunna komma ihåg att det var till oss båda?? Jag är ju dement. Svårt att fortsätta vara arg då.
 
Men shit vad jag fortfarande är sur över att jag inte fick smaka en endaste bit av fenalåret. :-(
Crille kom förbi med en snusdosa som jag bytte mot ett mellis, så nu fick jag sällis under kvällen. :-)
 
I går när jag kom hem så hade Laban bajsat inne, 27 st härliga kluttar. :-(
 
 
Jag försökte gå ut med honom vid 3-tiden men det small fortfarande, så vid 5 kom vi ut och då tror jag han kissade flera liter om jag ska vara ärlig. Han kom till ro vid 6 i morse, så då kunde jag också somna. Katterna är inte särskilt rädda utan har legat å sovit mestadels hela natten.
 
Ursula kom förbi idag och väckte mig vid halv tre. Hahaha, värsta tonårstiden att vakna då.
Vi drack kaffe och satt och snackade, jättetrevligt.
 
Men nu sitter jag här med för lite snus och orkar banne mig inte åka iväg och köpa nåt. Åh vad jobbigt. Dessutom så skulle jag vilja ha en kebabrulle. :-)
 
Nyårsafton firades hemma hos familjen Wijk och jag hämtade upp en höggravid Camilla och dottern Emma innan vi åkte på partaj. Jag var nykter idag så jag kunde åka hem snabbt till Laban om det behövdes samt att jag skulle hem å gå ut med honom vid 22-tiden.
 
Men jösses vilken mat vi bjöds på, Lars är en riktigt bra kock.
 
Bordet var så fint dukat.
 
Hummersoppa
 
Gravad oxfilé
 
Huvudrätt, lammkött...........min favoriträtt. :-)
 
Efterrätten, i den vita skålen var det vaniljglass med olivolja och flingsalt. Mycket gott.
 
Jag åt av allt men lite plus att jag fick en ny omgång mat vid halv tolv på natten. Hahaha
 
 
 
 
 
Det var så mycket god mat så vi fick ta paus mellan rätterna. Då satte vi oss å pratade en massa i stället.
 
 
När jag åkte hem å skulle gå ut med Laban så vägrade han gå ut på promenad, så i stället blev jag chaufför till Tobbe å hans vänner, de skulle på fest och sen åkte jag tillbaka till Ullis.
 
Vid tolvslaget så gick vi upp på bron och kollade in alla fyrverkerier, galet mycket.
 
 
Fina värdparet.
 
Hade en jättetrevlig nyår i goda vänners lag.