img_5406 (MMS)

Det svåraste med att lämna rutinerna på kontoret är att få till all intag av mat som jag behöver få i mig var tredje timme. Men precis som allt annat här i livet så handlar det om planering.

img_9228 (MMS)

På väg mot huvudstaden för diverse möten. Ser fram emot idag. :) Tobbe är så klart med!

Började dagen med en försovning.......suck.

Sen följde jag med min pappa till läkaren, det gick relativt snabbt och var på jobbet före kl 9.

På lunchen skulle jag åka till Evelina som ligger inlagd på lasarettet. Svängde in på affären och skulle handla med mig lite grejer till henne. Stressad som sjutton såklart och som alltid ute i sista sekunden. Och självklart så krockar jag!! Det är nåt med parkeringar, backning och kärringar som inte är kompatibelt med mig. Det här är tredje gången jag blir påkörd. Blir så himla trött.


Men men åkte till Evelina och vi åt lunch på restaurangen på lasarettet. Vi upptäckte att det är massa snygga läkare som äter sin lunch där. Vi hade span på hög nivå!! Döm om min förvåning när jag visade upp mitt GBP-kort och ber om halv portion och får till svar NEJ. Hahaha. Jag är opererad på Västerås lasarett, de har dessutom skrivit ut detta kort till mig, som jag visar upp på restauranger och får mindre portion och därmed också billigare lunch. Men när jag visar upp det på det på samma ställe som jag är opererad på, så blir jag nekad. Hahaha. Å jag som sa att Dubai hade dubbelmoral.......tror jag får omvärdera det lite grann. Dock skulle jag få en godbit gratis. Hallå???? Jag är opererad!! Hur kan man bjuda en fd matmissbrukar på godbit?!?! Hahaha, ibland blir man chockad.
Hur som helst så var det jättekul att se Evelina, är dock jätteledsen för hennes skull men hoppas kunna få bjuda henne på en grillafton lite längre fram i vår och när hon orkar.

 Skjutsade Evelina tillbaka till avdelningen innan jag drog till jobbet. Har inte kört rullstol sen mamma levde men än satt takterna i. :-)

Krya på din fina Evelina!

Nu blir det lite gröt för snart är det dags för tantgympan.
Igår på träningen så visade det sig att min syster var på riktigt dåligt humör, hon hade haft en sån där riktig skitdag som man har ibland. Så vi kom alla överens om att idag ska vi ta iiiiiiii utav bara helv**e under passet.

 Lisa var så himla sur så jag tordes inte ens stå bredvid henne under träning. Ställde mig hos Eva i stället. :-)

 Ullis som vanligt go å glad kexchoklad......fick handskas med Lisa denna träning.

 Själv så ställde jag mig hos Eva. :-)

Men efter träningen när Lisa fått ur sig alla aggressioner så var hon så här glaaaaad!

Vaknade astidigt, redan vid 5-tiden och sen kunde jag inte somna om för jag var rädd att jag skulle försova mig. Suck! Ibland blir jag så jädrans trött på mig själv.

Idag har vi äntligen fått våran kopieringsmaskin hitlevererad, typ 3månader försent. Hahaha, ja, bättre sent än aldrig. :-)

Lunchade med Rebecka idag. Vi hann avverka 10% av allt vi behöver gå igenom. Så nu har vi bokat in en lördag för snack, skvaller, vin och paaaarty!! Hahaha.

Har börjat slipa på en egen produkt nu, tror det kan vara en kalasidé. Har snackat med mina vapendragare Tobbe och Mange å de verkar liiiiite intresserade. Har idag tagit kontakt med mitt tunga artelleri, Emma. Måste få till ett meeting med henne snarast! Det här känns verkligen som om det kan vara vår grej!!

Jossan och Samuel skulle flyga till Rom i morse men pga en storm från Tokyo så kunde inte flyget från Haugesund lyfta, vilket resulterade i att de missade flyget till Italien. :-(. Så nu har de suttit å skumpat på en buss och även tagit en båt till Stavanger å nu sitter de å väntar på att få flyga till Oslo. De ska övernatta där å sen ta ett flyg till Rom i morgonbitti. Håller tummarna för att resan bara blir bättre för turturduvorna från och med nu för den här resan är de verkligen värda!!

Idag träffade jag Karro H på lunchen, henne träffar jag tyvärr alldeles för sällan. Ett riktigt energiknippe, så jag var på riktigt gott humör efter våran dejt. Dessutom presenterade hon ett mycket intressant affärsupplägg, som jag nog ska snurra vidare på och se vad det kan ge. :-)



Åt lunchen på Hattfabriken, anka med vitlökspuré. Helt ok med ankan men jag har väldigt svårt för puré och mos sen min operation.



Min pappa börjar tyvärr bli allt mer snurrig. Igår stängde han av sin mobil och sen så visade det sig att han glömt bort sin pinkod. I kväll så berättade han att han glömt bort sin kod till sitt bankkort å att han behövde kontanter. Stackarn. :-(
Jag har ansökt om att få bli hans godman men det hela tar tyvärr sin lilla tid men på onsdag ska vi till läkare igen och göra ett minnestest. Hoppas det finns några bromsmediciner för nu går det otäckt fort med honom.

Idag är det exakt 5 månader sen jag opererades. Jag skrev precis efter operationen att jag ångrade min operation pga att det gjorde så j**la ont överallt, då jag inte fixade med varken narkos eller smärtstillande utan att kräkas. Nu när det gått några månader så kan jag se allt som jag "vunnit" på att göra det här operationen.

- Jag har slutat äta min hjärtmedicin dagligen, som mest åt jag den 3 ggr per dag. Har behövt äta 2 tabletter på 5 månader.

- Jag har börjat träna och kommit igång med fysisk akivitet.

- Jag lider numera inte av fetma, vilket gör att risken för hjärt och kärlsjukdomar har minskat radikalt.

- Jag har sover oerhört mycket bättre på nätterna. Har ätit sömntabletter de senaste 15åren men behöver dem inte längre. Och om jag behöver det, så tar jag halv dos.

- Min magkatarr har helt försvunnit.

Det här är vad viktnedgång och GBP-operationer betyder för mig. En rejäl hälsoresa, där man får samma rätt och möjligheter som alla andra till ett rikt och längre liv.






Fick frågan idag om jag ångrar operationen och det gör jag inte. Men jag är fortfarande övertygad om att man med hjälp av terapi kan gå ner exakt lika mycket som via en operation, dock finns inte det alternativet idag. Övervikt och hälsa handlar mestadels om hjärta och smärta och INTE om att man är matglad.



Vaknade tidigt igår, himla skönt.

Träningsvärken utav stavgången kändes bara jag sträckte på mig liggandes i sängen. Hahaha. Min stackars arma kropp.

Nu har jag iallafall satt igång med att rensa bland mina kläder. Alla stora storlekar ska väck å in med nya mindre. Det ä minst 10 vårjackor av diverse olika slag, suck. Många som jag tycker jättemycket om. :-(

Efter det storstädade jag huset. Dammade, dammsög och tvättade golven. Det var verkligen på tiden. Det finns nåt som jag verkligen avskyr att göra å det är att tvätta fönster, jag är verkligen pissdålig på det. Så jag hoppade det även idag men tror mig, det behövs!

Vid 18-tiden kom Ullis, vi for till tantgympan. Kände att jag ville "straffa" min träningsvärk så jag tog de tyngsta hantlarna. Orkade faktiskt med alla övningarna..........men det var asjobbigt.
Vi stannade till å åt på vägen hem, då jag å mina kamrater som bor ihop inte har synts på hela helgen, så innebär det också att vi inte hunnit veckohandla.

På kvällen var det dags för naglar, ansiktsmask och underbart bad innan BB.
Vaknade å klev upp vid 9-tiden. Skönt väder ute, så jag tog på mig träningskläderna och gick med stavarna i över 45 minuter. Det är verkligen jättestor skillnad på att gå med eller utan stavar. Hoppas att det kommer hjälpa mig att dra ihop kroppen lite mera. :-)

Under dagen blev det kalasväder, så då bar jag fram alla utemöbler å satt mig i solen i bikini. Dock behöver man sitta i lä, annars så blir det lite kallt.

 29grader i solen.........jag gillart!

På kvällen har jag blivit inbjuden till Syster Yster och världens bästa svåger på grillafton.

 På väg till Dingis.

Vi köpte en muurikka till Johnny i födelsedagspresent och den skulle invigas.

 Lisa förbereder inomhus.

 Johnny och Adde förbereder grillen som muurikkan ska vara på.

 Lisa å jag får lite vin i våra händer å gör det vi är bäst på......chillar.



Johnny lagade till en fantastiskt god Paella.

Får nog köpa mig en murrikka jag å.

 Efterrätt - Årets första jordgubbar å glass.

 Sötisarna Lisa å Johnny. <3

 Äldsta systersonen Adde var åsså med hela kvällen å var min fyllechaffis. :-)

Har haft en jättemysig kväll.....tusen tack allesammans.


Efter jobbet åkte jag å hämtade upp Cecilia innan vi åkte hem till mig. Bytte snabbt om å la ett litet extra streck på ögat innan Tobbe skjutsade ner oss till byn.
Vi gick till Harrys å åt en riktigt god räksmörgås.



Dansade å pratade hela kvällen, vi var dock rörande överens om att det var lite konstiga människor ute denna löningshelg. Eller så var kanske vi två mer konstiga än vanligt. :-).
Hur som helst så var det kul å det är ju huvudsaken.

Fantastiskt vår-väder idag, blir lycklig å glad enda in i själ och hjärta. Den här vintern har varit galet lång och jag har längtat efter solens varma strålar. Underbart!!

Idag fyller lill-Tobbe 24år!!!Wieeee!!! Det firades så klart med presenter till födelsedagsbarnet.

Vi har haft besök från ett företag från Norrköping idag, det är som alltid intressant och höra andra bolags framtidsplaner och mål.

Åkte med Mange å Tobbe till PH och käkade lunch. Mange fixade till gratis glass åt födelsedagsbarnet! Hahaha

Nästa helg så åker jag och kära syster Yster till våran brorsdotter Bea i Göteborg. Hon har sms:at idag att det tydligen är nån studentsittning på fredag och att hon vill att vi ska haka på. Hahahaha. Det får mig att undra om Bea kommer ihåg hur hennes kära fastrar är?! Det ska tydligen vara nåt 90-tals tema och Lisa är på utan bara fasiken å jag är ju inte sen att haka på, så klart. Tror dock att jag får hålla koll på min storasyster under den här helgen. Hon verkar astaggad. Hahahaha

Har inte haft några som helst planer allt inför helgen och började känna lite smått panik. Men fick precis ett mail från Cecilia om AW...............självklart!!! Hoppas på 25grader i solen på någon uteservering, går det att ordna, tror ni?
Idag har det varit full fart från det att jag klev upp tills nu.

Var å åt lunch på Jensens Böfhus, deras ribs med grillade grönsaker passar mig perfekt numera. :-)



Tidigare så har vi haft stora problem med att få ut vår mat snabbt på lunchen, servicen är nämligen kass på det stället. Idag såg vi stora klistermärken på fönstren, där det stod garantitid på 13minuter annnars 50% på maten. Självklart ville vi prova det. Vi går in gör vår beställning och påpekar att vi kommer ta tid. Men då säger tjejen att det måste vi säga till om innan vi gör vår beställning, hahahaha. Vilket lurendrejeri! Älskar såna genvägar!

Igår var det ju kalasväder, så jag tog fram 7st vårjackor och kunde inte ha en endaste. :-(. Dubbla känslor på det kan jag lova. Är glad att jag gått ner så pass mycket men blir galen på att inte jag inte kan ha mina kläder längre. Så idag åkte jag ut och shoppade loss lite på Erikslund. En skinnjacka, en jeansjacka, två blusar, en klänning, ett par skor och en träningsjacka.

 De här brallorna är åsså för stora å ändå så hör inte de till dem största storlekarna jag haft. Lite galet men en jättebra påminnelse.  :-)

Nu är det dags för Biggest Loser, ska bli inspirerad!!
Missade blogga igår, sorry.

Var på tantgympan och hade bestämt mig för att ta iiiiiiiii jättemycket. Å det gjorde jag men gympafröken gjorde massor med fel och likaså Syster Yster, vilket gjorde att jag åsså gjorde fel steg titt som tätt för jag härmar ju dem. Hahahaha.
Men men, det känns i musklerna idag ändå.  :-) Tror knappt jag kan komma ihåg hur det känns att ha en kropp som inte lider av träningsvärk. Dock föredrar jag det mer än nåt annat, känns som ett bevis på att jag lyft arselet från soffan. :-)

Kollade på Big brother igår och blev så himla arg på den mobbing som pågår där. Det känns absolut inge kul att titta på, fick fasiken en klumb i magen när jag såg hur Sipan gav sig på Amandus, absolut inte okej!!!

Har träffat Catte idag, en gammal kompis som jag lärde känna på mitt allra första sälj-jobb. Att hon dessutom är en galen kvinna full med massa bus gör att vi hållit kontakten genom alla år. Synd att vi ses så sällan men så är det när man är i olika skeenden i livet.

Var på tantgympan i kväll. Nu har gympafröken ökat takten rejält.........shit, vad det var jobbigt å jag var dyngsvettig efteråt, Ullis å Lisa åsså. Men det känns himla bra att ta ut sig totalt på passet, jag blir så glad av det!

Bästa nyheten idag är att jag numera bara är 3cm tjockare än Tobbe runt midjan!!!! Wieeeee!! Så de cm ska banne mig bort innan semestern, det är fasiken ett löfte. Sen ska jag börja kalla honom för TT= TjockisTobbe. :-)

Nu blir det ett dopp i badet.

I natt så har jag haft en sån där jobbig natt då man bara snurrar runt i sängen i samma takt som tankarna snurrar. Sidospåren från ursprungstanken blir fler å fler ju närmare tiden kommer för när klockradion ska börja ringa,pga att det dags att gå till jobbet.

Har känt att min energi inte räcker på långa vägar, jag orkar bara göra en sak varje dag. Jobba eller träna. Festa eller städa osv. Kan ju säga att städningen har blivit riktigt lågt prioriterat. Har trott att det kanske är för att min kropp inte kan ta upp tillräckligt med energi sen operationen å att jag därför inte orkar, inte vill, inte minns, inte kan göra det jag vill. Extremt frusterande!!
Under nattens timmar kom jag på att jag läst att många blir deprimerade efter en operation, därför att man tappar bort sig själv. Det är så mycket som händer rent kroppsligt å hjärnan hänger inte med samt att vad ska jag göra för att täcka mitt matberoende nu när jag rent fysiskt inte kan äta.
Dessutom saknar jag för första gången tvåsamheten. Ser kärleken som finns mellan Syster Yster och världens bästa svåger. De är så fina! Och i helgen var jag hos Ullis å Lars å fick uppleva deras känslor, gemensamma planer för framtiden osv. Jag har i många år ansett att man aldrig kan lägga över ansvaret på ens partner gällande om jag känner mig lycklig eller ej. Det är mitt ansvar. Och innan jag är lycklig med mig själv, så är jag nog en himla svår och jobbig flickvän. Saknar dock en famn att få krypa upp i vissa dagar, någon att få luta mig emot.

Jag hann avhandla en hel del tunga å djupa känslor å tankar innan jag väl somnade. Dock var jag helt överens med mig själv att jag antagligen är deprimerad. Hm.......kändes ändå inte helt ok med den diagonosen. Men men, jag somnade smått irriterad över att jag fastställt att jag uppenbart är deprimerad och därmed behöver hjälp med det för att kunna komma igång med att inte bara leva livet utan även uppleva det. Vilket jag anser är såååå viktigt.

Döm då om min förvåning när jag idag var på Apoteket å skulle hämta ut min medicin och hon som jobbade där uppslyser mig att en av tabletterna som jag äter varje morgon sen jag opererades, faktiskt slår ut mitt Levaxin (medicin för min struma) som jag också äter varje morgon. Där fick jag svaret.........undrar hur det kommer sig att ingen sagt ett ljud om det sen i oktober 2011?!?! Inte konstigt att jag mått som jag gjort, hela jag har ju befunnit mig i ett komaliknande tillstånd! Tackade den snälla hjälpsamma människan och from idag flyttas den ena medicinen till kvällen i stället.

Så nu får ni hålla tummarna för att min kropp och hjärna kickar igång igen.
Idag har min syster med familj varit tvungen att avliva sin älskade fyrbenta familjemedlem, Tyson. En hund ger oss ju så mycket glädje under alla år man får ha dem i sin familj å sorgen blir så oerhört stor när de lämnar oss. Tystnade och avsaknade av ljudet av tassar som springer över golvet eller en kall nos som pockar på uppmärksamhet kan vara outhärdigt. Kommer så väl ihåg när vi var tvungna att avliva våran golden, det var verkligen hemskt.

Mina tankar går till er. <3

Från familjen till en riktigt nära vän. Hörde vad som hänt, hoppas allt går bra. Tänker på dig och din familj massvis.

Vissa dagar får vi oss en tankeställare att vi bara har livet till låns. Så medans du lever försök även uppleva livet och alla härligt stunder som medföljer. Och tala om för dem som står dig nära att de är viktiga för dig. Det får vi höra alldeles för lite.

Styrkekramar till er.

Till första advent så riskerade ett par av mina älskade systersöner sina liv för att jag skulle få upp mina fina renar med släde på garagetaket.



Men nu i helgen var det äntligen dags att plocka ner dem. Då garaget inte är det absolut mest stabila garage så bestämdes det att Adde skulle ta hit en grävmaskin å lyfta upp Freddan i.



Sagt å gjort...........nu vilar renarna inne i garaget tills nästa advent. :-)

Tusen tack, grabbar!
Idag blev det ingen tantgympa för min del. Har så jädrans ont i ljumskarna så det blir vila, hoppas det är bra till på tisdag så jag kan träna då i stället.

Känner av min struma, så jag ska beställa tid nästa vecka. Har problem med att få ihop mina tankar och är astrött. Har känt av det ett bra tag nu men trott att det beror på operationen och att jag inte får i mig tillräckligt med näring. Men nu känner jag att det är dags att ta itu med det. Det är dags att vakna upp ur vinterdvalan. Tyvärr så tror jag att jag kommer behöver mer mediciner för att komma igång. Men sånt är livet.

Ullis kom å hämtade mig igår kväll och vi åkte hem till familjen Wijk och åt middag. Har inte varit hemma hos dem på jättelänge, så det fanns massa nytt att se då de renoverar och fixar med huset hela tiden. Kidsen var åsså med och de har blivit så stora medans Ullis, Lars å jag fortfarande är unga. :-)

Som alltid så serveras det fantasktiskt god mat hemma hos Ullis och Lars.



Lars bjöd på en annorlunda upplevelse gällande efterrätten. En kula kvalitet vanligglass, olivolja med mycket smak och strö över lite flingsalt. Klart gott, blev mycket förvånad.

Efter middagen rusade timmarna iväg medans vi satt å snackade allt mellan himmel jord.

 Det vackra värdparet.

 För mycket vin gör att det är svårt att ta kort, många blev märkligt nog upp å ned. Hahaha Katastrof.

En riktigt trevlig afton i goda vänners lag.

Vaknade redan vid 8-tiden å gick upp å åt frulle. Sms:ade Cecilia för att höra om vi skulle ut å springa på Björnön. Hahaha, vette 17 vad som börjar hända med mig. Trodde aldrig att jag skulle fråga henne nåt sånt någonsin!!!! Men men jag åkte å hämtade henne och sen bar det iväg mot Björnön å 5km spåret.




Hon håller på å tränar inför nåt lopp som hon ska springa så jag hakade bara på henne. Shit vad jobbigt det var! Tack å lov så visste hon vart alla backar var, så dem skipppade faktiskt jag. Tyvärr så fick jag återigen ont i mina ljumskar. Förra gången jag sprang långt var på Oslos flygplats i högklackade men tydligen så får jag det även i bra träningsskor. Vet nån varför jag får ont där???

Skjutsade hem Cecilia å åkte hem, gjorde 250 situps, 100 rygglyft och 7 armhävningar. Så nu är jag helt slut i kroppen.

Blir ett varmt bad nu.

I kväll så har Cecilia varit här, hon hämtade mig så åkte vi å handlade massa onyttigt till vårat fredagsmys. Utemat, godis, naturgodis å massa läsk. Det slutade med att jag inte kunde äta mitt godis utan gick över på hennes naturgodis. Det var mycket bättre för min mage. Hahaha

Sen har vi suttit och surrat i flera timmar. Tror faktiskt man kan se det som ett hantverk, Cecilia och jag kan verkligen snacka hur länge som helst om precis vad som helst. Ofta kör vi märkliga parallella samtal, då hon snackar om sitt ämne och jag om mitt. Det är banne mig ett konstverk.

Har precis bäddat rent i sängen å ska strax krypa till kojs.

Natti Natti

Igår kväll var det äntligen dags för Guldstänk. Det var första gången jag var med men absolut inte sista. Det var jättejättekul!

Renée, Tobbe och jag samlades hemma i mitt kök för lite förfriskningar innan det var dags att bege oss till Guldstänk.




Sen var det dags för mingel innan prisutdelning.



En av mina absolut favvokvinnor är Babben Larsson och hon höll i prisutdelningen. Jippieee, hon är så hysteriskt rolig!



Här är årets alla vinnare.



Men mest stolt är jag över Lucie som tog hem hederspris som årets Citysamverkare 2011. Sträcker på mig lite extra mycket som "lillasyster". Grattis Lucie!!! Wow du är bäst!!

Efter prisutdelningen så var det dags för middagen.

   Vår bordsplacering

    Tobbe har gjort sig superduper-snygg kvällen till ära. :-)


Som vanligt så petade jag bort sås och kolhydrater på varmrätten samt chokladen på efterrätten. Vi hamnade bredvid ett gäng härliga tjejer från Scandic Hotell och trevliga människor ifrån Varda. Men sen letade vi upp våra vänner som satt på andra sidan lokalen.

 Anne-Lie, jag, Jojo och Renée

 Träffade på en gammal "mobilettare". Ann-Sofie B, det var himla roligt då jag inte sett henne på många år. 



 Jag å Lucie i vimlet på dansgolvet.



 Åsså ett kort där vi spårar.......som vanligt. :-)



Hade en jättetrevlig kväll å jag kommer definitivt gå nästa år igen!



Igår hade Vässan finbesök ifrån vår huvudstad. Anna W anlände till staden och jag fick äran att äta en lunch och skvallra lite med denna kvinna. Det är tyvärr alldeles för sällan vi träffas.



Solen skiner ute och det gör så gott för själen. Har lust att hjula men är rädd att min gamla kropp skulle få en chock då. Hahaha

Igår var jag med pappa hos läkare. Han har problem med minnet och jag ska bli godman åt honom innan det går för långt. Att han dessutom bor i mitt hus, gör att jag har bättre koll på honom än om han bott någon annanstans. Vi försöker äta middag ihop varje dag. Det känns skönt att få ge tillbaka lite tid, kraft och känslor när jag själv fick en sån fantastisk uppväxt av honom och mamma. :-)
Hans famljeläkare ligger på Odensvi, den byggnaden var ett lekis när jag var liten.

Så där har jag, Ullis och Patrik som skrev kommentarer här tidigare gått tillsammans. Kul att vara därinne, tyckte dock att huset var asstort när jag var litet medans nu var det pyttelitet.

Efter jobbet var det hem så snabbt som möjligt och kasta i mig lite Susanna-gröt innan träningen. Ullis ville följa med på en onsdag för första gången. Det här passet har så himla mycket steg och jag gör mest fel här utav alla pass. Gympafröken garvade å sa att hon inte kommer titta så mycket på mig idag för då gör hon också fel, vilket skedde förra gången. Hahaha, ja ni kan ju ana hur jävla dålig jag är. Men, blev glatt överraskad av att Ullis banne mig är ännu sämre. Vilket inte är så konstigt då hon inte tränat med den här gympafröken någongång. Så nu var vi helt enkelt två clowner i klassen. Hahahaha.
Kul hade vi iallafall och vi var rörande överens om att det är oerhört viktigt att träna kroppen men nog ännu viktigare att skratta och ha roligt tillsammans med andra människor samtidigt som man rör på sig.

Fick en vykort på posten igår, det hör verkligen inte till vanligheterna. Blev glatt överraskad och glad i hjärtat av de fina orden som stod på kortet. Tusen tack.
Första dagen på jobbet efter Dubbetrippen. Det är alltid en massa post och mail att gå igenom när jag varit borta några dagar. Men det är bara att beta av dem en efter en.

Har beställt en klänning till Guldstänk som är på torsdag. Det är så himla svårt med storlekar nu när kroppen ändras hela tiden, dels går jag ner i vikt, därav blir det tyvärr en hel del lös hud, sen så tränar jag å skapar muskler, å då förändras kroppen ytterligare. Men jag beställde den i storlek 42 och det passade perfekt! Sweet!!!



Idag var det Freddans tur å laga middag, så jag hann äta lite innan tantgympan. Shit idag var det jobbigt, tror jag svettades ur varenda droppe öl jag drack i Dubai. Men tänk vad kul jag tycker att det är att träna nu och i mitt fall så tror jag det är viktigt att jag går med Lisa å Ullis, då får jag snacka å träffa dem lite åsså. Det är alltid trevligt.

 Är så svettig från gympan så jag har backslick. Hahaha

Nej nu ska jag hoppa i ett bad och göra mig redo för ett avsnitt av BB.

Hörs gott folk.

Möttes av fantastiska vårtecken i min trädgård när jag kom hem.



Blev så glad så grillen åkte fram.



Kan ärligt erkänna att jag var mindre pigg på söndagsmorgonen. Men återigen upp på soldäck, sista dagen i Dubbe. Det syntes ganska tydligt vem som dyrkar solen och vem som inte gör det.



På em åkte vi iväg till Dubai Mall, asstort köpcentra med så klart en ishockeybana inomhus, vattenfall och världens största akvarium.



Det jag förundras över är alla dessa kvinnor som döljer sitt hår och ansikten i det här landet men samtidigt så finns det riktigt sexiga underkläder till salu. Butiker som känns som rena sexshoppar finns det gott om i varje shoppingcenter. Känns lite dubbelt i mina öron?!?!

Fikadags så klart!



Att få tag på taxi är ett annat mysterium men till slut fick vi till det. När vi väl hittade taxi, så hittade vi hundratals.

Några av oss gick upp tidigt å åt frukost medans några av oss sov till sena eftermiddagen. Hahaha

 Jag beställde in en bira medans.........

 Erik bytte sömnen på rummet mot sömnen på en hård stol. Hahaha

Vi låg uppe vid poolområdet hela dagen tills det var dags för förkrök med pyramid och annat jädrans spel som jag inte bemästrar. Sen åkte vi tillbaka till samma klubb som vi var på igår. Mindre folk med himla kul även denna gång.

 Tobbe, Robin å jag.

Toaletten var en story för sig inne på den här nattklubben. Jämför bilderna med BMB som hela Vässan verkar gå till. Liiiiite skillnad men så har det vakter utanför varje toa åsså.



Det var enormt mycket prostituerade och en hel del hallikar på plats. Jag snackade med två av hallikarna å trodde de var "vanlig" killar.......hahaha som vanligt har jag otur när jag tänker när det kommer till det motsatta könet. 

 En himla glad Tobbe och en förvirrad Nettan som inte vet vart kameran är.

Hur roligt som helst även denna dag.

Grabbarna bastade så jag fick lite ensam tid, la mig länge i badet och drack lite vin. Underbart!
Sen kom boysen hit och Robin ringde å beställde mat åt oss, så vi fixar att festa hela kvällen.
Sen spelade vi pyramidspelet å nåt som hette 31. Erik såg till att jag fick dricka onödigt mycket. Ajabaja!!!
Sen åkte vi i väg på den sjukaste klubben jag någonsin varit på Cavalli, 4000kr i inträde och 100000 för att få ett bord att sitta vid. Som tur så är Robin en jävligt vass säljare så han snackade in oss for free. En öl 95kr, galet bra musik och glada människor.
På vägen hem tog vi taxi in via Donkens drive thru.
Har haft en magisk kväll med världens bästa kollegor!
Galet varmt så vi gick upp på taket där poolområdet ligger. Vi har ägnat oss åt bad, sol och öldrickande.
Vi möttes vid 8.45 och gick å åt frukost innan vi tog taxi till Burj Khalifa, världens högsta byggnad. Som tur är köpte vi biljetter ett par veckor innan vi åkte å det var himla bra för det var fulltecknat ända till tisdag nästa vecka. Häftig upplevelse.
Som ni ser är det oerhört vackert här men det var oerhört varmt denna dag, så vi valde att åka hem till hotellet och slänga oss i poolen i stället.
P.S Tobbe är sjukt höjdrädd och uppskattade inte vår utflykt. D.S
Vi skulle ha gått upp vid 10-tiden å ätit frulle men jag orkade inte utan låg kvar i sängen en stund till. Tobbe kilade ner och käkade iallafall.  På dagen så fortsatte vi succén som gjorde igår, alltså låg vid poolen, solade, badade och drack bira. :-)

På kvällen tog vi taxi till ett stort köpcentra, Mall of the Emirates. Shoppingcentrat som har en egen skidbacke. Vi gick och kollade en massa men det är så himla stort så man blir alldeles förvirrad. Till slut hittade vi ett H&M, där gick vi in och handlade.
Intressant iaktagelse är att araberna kör som galningar på 7 filiga vägar, inga regler gäller, inga säkerhetsbälten och det är lite kaos. Men jag har nog aldrig sett så mycket snygga och balla bilar som här nere. Det osar pengar överallt.
Vi åkte vidare till ett annat stort ställe med bazar och massa restauranger. Vi hamnade på en Belgisk pub, åt och drack gott innan vi gick vidare till en vinbar. Taxi hem i 130 blås, som tydligen är vanligt här nere.
Vi satte oss på rummet å väntade på att Erik och Robin skulle komma, vid 2-tiden. De kom hit och vi drack lite till innan vi la oss vid halvfyra tiden.
Internet i det här landet är inte det samma som i Svedala, därav dåliga uppdatering, sorry.
Flyget hit till Dubai gick jättebra, spöade Tobbe flera gånger i fyra i rad, så jag är mer än nöjd. Lät honom vinna en gång, så att han inte skulle bli ledsen. :-)
När vi kliver ut från flygplatsen å ska leta reda på en taxi så märker vi direkt att vi är för mig på en helt okänd plats. Männen ska stå på en plats å vänta på taxi och vi kvinnor på ett annat ställe. Känner mig direkt orolig inför vad som komma skall. Men vi vägrar dela på oss och vi får en taxi till slut. Var på hotellet halv två på natten. Vi köpte öl och smirnoff Ice på Dubais flygplats och de måste så klart smaktestas samt baren på hotellet. Vi var dessutom vrålhungriga, så vi åt och ramla i säng vid halv fyra. Det är dock grymt svårt att förstå vad alla säger här, det har en märklig brytning på indiska. Tacka vet jag turkengelska, det är plättlätt att förstå. HAHaha
Klev upp vid 10-tiden. Tyvärr så var frukosten ingen hit för mig, för fet och alldeles för lite protein. Jag har köpt med mig en massa bars, så jag kommer nog äta dem under denna vecka. Efter frulle blev det dags för oss att bege oss till taket, där poolområdet finns. Det visade sig att vi i princip var ensamma där. Vette 17 vart resten av folket är någonstans. Har provat dricka öl för första gången efter min operation och det har gått kalasbra, superdupergott!!! Vi åt jättegod lunch på taket. Självklart så har vi bränt oss, big time.
På kvällen tog vi taxi till Mall of the Emirates, vilket fick Erikslunds shoppingcenter att verka aslitet. :-).
Sen fortsatte vi vår taxifärd ut till Atlantis och tog världens dyraste och onödigaste rundtur. Men men nu är det gjort.
Som tur är fanns det en shysst bar utanför, så vi fick vår beskärda del av vin och öl för att klara taxin hem.

img_4137 (MMS)

Äntligen på Arlanda.  Klassiska räksmörgåsen med dryck. Wieeeee!! Nu köööööör vi!!!

Vaknade dyngtidigt idag, så jag gick ner till solariet en sista gång och badade innan jag åt frukost.

Normalt sett så packar jag precis innan jag ska åka utomlands. Den här gången började jag redan igår kväll, vilket har resulterat i att jag packat om väskhelvetet tre gånger, suck. Jaja, nu är det packad och klar iallafall.



Har pratat med hjärtat i Norge åsså, längtar massvis efter dottrami. <3

Så nu sitter jag å väntar på skjutsen till Arlanda, där ska vi äta en god räksmörgås innan vi drar iväg till Dubai.



Idag har jag träffat Evelina under dagen, lika intressant som alltid. Hoppas på ett samarbete snart!!!

Åkte hem efter jobbet och la mig i solariet. Är blek som fasiken å i morgon bär det av till Dubai. Måste grunda lite!

Satte igång och testade kläder i ett rasande tempo. Blev så trött så jag var tvungen att ta ett glas vin mitt i alltihop, vette 17 hur det här blir men som vanligt blir nog väskan proppfull av skor, väskor, smycken, smink och massa kläder. :-)

Hade en rackarns tur att få presenter i förtid även idag.

 En parfym som luktar himla gott. Me like!

 En supersnygg partyväska ala Spätti!! Me like 2!


Tusen tack!!

Men nu blir det en promenad med världens bästa Laban.

Nu ska familjen Taijkon ut på nya äventyr. Vi har beställt och betald vår tripp till Alanya 28 juni. Josefin och Samuel flyger från Norge till Vässan några dagar innan vi allihop drar iväg emot solen, det ska bli underbart!

 I den här poolen ska jag göra bomben. :-)

 Perfekt ställe att dricka en god Efes.

 Här ska jag spöa de andra i Skip-bo & Yatzy.

 Hamam som Lisa beställt åt oss när vi anländer till Hotellet.



Sweeeeet. Läääääängtar.







img_9158 (MMS)

Idag blev det dubbelt så tunga vikter på tantgympan.  Wieeee!

Nu har min kära familj varit här på fika och presenter.

Som ni alla vet så har det här med träning inte varit nåt som ingått i mitt liv tidigare, så jag har haft mina träningsskor och vattenflaska i en plastpåse. Det har resulterat i skäll från min stora syster och till och med Ullis har lagt sig i denna oerhört känsliga fråga. Men idag löste det sig, då familjen kom med superfin träningsväska till mig. :-)



Dessutom så fick jag vackra armband som min Syster Yster skapat till mig.





Ni som vill se fler smycken kan gå in på hennes hemsida http://smyckenby.me/ 
Det går ypperligt att beställa unika smycken via hemsidan.

Men nu är det dags för tantgympa!
Nu blir det till att städa huset. Familjen kommer vid 14-tiden på fika.

Sen så måste jag nog börja prova lite kläder inför Dubaitrippen, vette 17 vad som passar min kropp numera. Om jag inte hittar nåt så har jag iallafall en dag på mig att köpa nåt...... för sen ååååååker vi!! Tjohoo!!!!

Och sen kväll så är det dags för tantgympa i Dingis. Det ska bli skönt! Har varit riktigt lat den här helgen, så jag behöver komma upp i puls lite.
Igår var det sista chansen på Mello och vi skulle förutom kolla på det även äta kräftor. Två av mina favvosysslor.

 Kräftor är banne mig det bästa som finns!

Ingen av de bidragen jag ville gick vidare till Globen. Frågan är om låtarna var så kassa så att det är svårt att välja ut nån av dem eller om det är jag som börjar bli kass?! Jag hoppas att det är det förstnämnda. :-)

Efter Mello kollade vi på Sex in the City 2. Hoppades få se lite bilder från Dubai inför min resa men det var himla fattigt på den fronten. Men många garv blev det iallafall och jag är ännu mer övertygad om att vi tjejer har så mycket roligare än grabbarna. :-)



Åkte å hämtade Cecilia vid 16-tiden. Vi åkte hem till mig så jag kunde byta om till liiiite roligare kläder innan Freddan skjutsade ner oss på stan.
Vi gick till Andreas restaurang, Tabban å åt, superduper god mat! Träffade Susanna där, hon var med sin syster som kommit hit på besök.

Vid 19-tiden kilade vi iväg till Bischop. Renée och Jojo var där och vi skulle svinga en bira med dem. Men vi hade så himla kul så vi blev kvar där jättelänge tillsammans med brudarna
.
 Jojo å Cecilia

 Rödtottarna Me och Renée

 Gruppfoto med några karlar som absolut ville vara med.

 En galen Jojo

 Svårt dåligt kort på alla tre, hahaha.

 Jag å Cecilia.

Cecilia å jag gick till Harrys sen, där dansade vi och tro det eller ej, så snackade vi med en hel del karlar. Hahaha. Hade såååå himla roligt. Gick till Burger Corner å åt innan jag åkte hem.

 Där träffade jag Gabbe.

Roligaste kvällen på bra jädrans länge.

Gårdagen var efterlängtad. Har haft en tuff vecka mentalt och hade bestämt sen tidigare att jag skulle träffa Cecilia å parta rejält.

Vaknade på morgon till ett fantastiskt väder, fåglarna kvittrade när jag åkte iväg till jobbet. Kände direkt att mitt förråd på energi fylldes på.
Lunchade på Jonnys och upptäcker att det helt plötsligt väller in en massa brandmän. OMG, jag vill åsså ha en sån hemma.......går de att beställa en sån karl nånstans. :-)
Fick tipset av en tjejkompis att de brukar simma på samma tid som hon är med sin dotter på simträning. Hm, antingen måste jag fixa en unge som ska gå på simskola eller så får jag ändra min träning. Men problemet är att jag inte är helt happy över att behöva visa mig i badkläder. Jaja, jag får nog helt enkelt bara smyg-glo och fortsätta drömma om brandmännen.

Har handlat lite grejer inför Dubairesan, typ solskydd och sånt. Dagarna går så fort så jag måste beta av allt sånt.

img_3891 (MMS)

Nu blir det påfyllning av massa positiv energi, precis vad jag behöver! En helkväll med Cecilia. Kommer bli galet.

På begravningen idag så lästes en text upp, det är samma text som min mamma hade valt till sin dödsannons. Den texten har följt mig i alla år och gett mig sådan tröst. Tycker den är så fin, så nu delar jag med mig den till er.

Gråt inte för att jag är död,
jag finns inom er alltid.

Ni har min röst,
den finns i er.

Ni har mitt ansikte, min kropp,
jag finns i er.

Ni kan ta fram mig när ni vill.

Allt som finns kvar av mig,
är inom er,
så vi är jämt tillsammans.

Då var det dags att klippa av lite fler lockar och färga de äckliga små gråa hårstråna.

Tack å lov så fanns Sarah till hands även denna gång.





Har varit på en otroligt vacker men sorglig begravning idag.

Mina tanker går till bröderna J & J samt deras familjer.