Torsdag i Dubai

0kommentarer

Vi skulle ha gått upp vid 10-tiden å ätit frulle men jag orkade inte utan låg kvar i sängen en stund till. Tobbe kilade ner och käkade iallafall.  På dagen så fortsatte vi succén som gjorde igår, alltså låg vid poolen, solade, badade och drack bira. :-)

På kvällen tog vi taxi till ett stort köpcentra, Mall of the Emirates. Shoppingcentrat som har en egen skidbacke. Vi gick och kollade en massa men det är så himla stort så man blir alldeles förvirrad. Till slut hittade vi ett H&M, där gick vi in och handlade.
Intressant iaktagelse är att araberna kör som galningar på 7 filiga vägar, inga regler gäller, inga säkerhetsbälten och det är lite kaos. Men jag har nog aldrig sett så mycket snygga och balla bilar som här nere. Det osar pengar överallt.
Vi åkte vidare till ett annat stort ställe med bazar och massa restauranger. Vi hamnade på en Belgisk pub, åt och drack gott innan vi gick vidare till en vinbar. Taxi hem i 130 blås, som tydligen är vanligt här nere.
Vi satte oss på rummet å väntade på att Erik och Robin skulle komma, vid 2-tiden. De kom hit och vi drack lite till innan vi la oss vid halvfyra tiden.

Kommentera

Publiceras ej