Idag gick träningen toppen.

0kommentarer

Det var asmycket folk om man jämför med förra terminen. Numera får vi stå i dubbla rader.dessutom så verkar vi ha jättestora problem med åt vilket håll höger är, gympafröken har sagt åt oss att vi alltid ska gå till höger vid olika steg men hälften går åt fel håll. Jag tror vi måste göra som Pippi å ha olika färgerna på strumporna snart, så vi inte krockar i framtiden. Hahaha
 
Nåt som verkligen är superkul och som jag ser att jag gjort framsteg med är den högt hatade plankan. Förra terminen orkade jag knappt någonting medans idag, så orkade jag båda omgångarna med arselet lågt ner och magen intryckt mot ryggrader, wieeee!
 
 
Om jag skulle få gissa så tror jag faktiskt att jag inte har varit så här "vältränad" på över 25år. Men då jag gått ner så mycket i vikt, så har jag en hel del hud som hänger både här och där. Men tids nog drar nog kroppen ihop sig så allt blir bra.
 
På torsdag ska jag på min 1-årskontroll, det ser jag framemot jättemycket. Har fått en jädrans massa papper att fylla i tills dess.
 
Men nu blir det Svenska Hollywood fruar!!!
 
 

Kommentera

Publiceras ej