Doktor Snuggelsmaskinen

2kommentarer

Idag kom det hit en snubbe från Mälarenergi å glodde på min urgamla värmeväxlare. Den är från 1965 och börjar kännas liiiiiite ostabil, särskilt nu inför vinter. Vilket innebär att det måste in en ny och mer modern apparat. :-)
 
Så nu väntar jag bara in "lilla" offerten därifrån så vi är garanterade värme hela långa vintern. Skulle bli asglad om det stod GRATIS på offterten men det tror jag att jag kan glömma. Tihi.

2 kommentarer

Crille

30 Oct 2012 21:48

Du kanske kan sälja den till historiska muséet... ;)

Svar: Hahaha, vem vet.
Nettan

Sus

01 Nov 2012 10:29

Ha ha... en sån där stod i det första huset vi köpte 1996. Den pös och fräste samt läckte vatten - som du skriver: en riktig Skruttibangbang!
Kom också en gubbe från typ Mälarenergi och ha BEORDRADE oss att köpa en ny panna. Första veckan vi bodde i huset. Jag grät över alla pengar som skulle läggas på annat. Men sen fick vi varmt och skönt och en helt vanlig panna :)
Lycka till

Svar: Jag kommer nog åsså gråta när jag får offerten. :-(. Men vad har man för val? Har haft problem med den i ett par års tid och tack å lov så var det en mild vinter förra året men jag törs banne mig inte hoppas på en till. Men men vad är väl en bal på slottet. :-)
Nettan

Kommentera

Publiceras ej