Värmen håller i sig

0kommentarer

Har varit vid poolen ett par dagar för det är så himla varmt, så stranden blir outhärdig. Till och med jag har varit i skuggan i två dagar. Soldyrkaren Nettan. :-)
 
 
 
Igår var vi å hälsade på vår vän Bahattin som jobbat som kock nere på Cikla i Hamnen. Han har startat egen restaurang, så vi åkte dit å åt middag. Det var superkul å träffa honom igen.
 
 
Därifrån tog vi taxi till finska karaokebaren igen. Den här gången var det ännu värre. Varför verkar det som om varenda låt finnarna sjunger enbart handlar om hjärta, smärta å död? Nej, tacka vet jag musik som man blir glad av. Från och med  nu kommer vi dissa det placet. :-)
 
Sen gick vi till vårt nya bar-hak å då passerade vi en restaurang som vi åt på för några kvällar sen. De hade letat efter oss, då vi fått för lite pengar tillbaka, så vi fick 37 lira av dem å de spenderade vi så klart i baren. 
 
Rullade hem vid 3-tiden, då ville Cecilia absolut ta ett nattdopp i havet. Så upp på rummet å byta om å sen ner till stranden, där alla förälskade par befann sig åsså vi, charterkärringar. Hahaha.
Efter en stund kom vår hotellvakt med ficklampa och letade efter oss. De är för omtänksamma dessa turkar. 

Kommentera

Publiceras ej