Fortsättning på Turkland

0kommentarer

Adde tycker det är varmt här i Turkland. Både servetter och snusdosor sitter fast i pannan. Haha

 

Iförrgår tog vi en bulle till vår vän Hasan som jobbar på ett ställe som heter Garage.

Där skulle vi ta en drink och gå vidare men som vanligt funkade inte det utan det blev en jädrans massa drinkar.Tror vi tog oss igenom hela deras drinklista. hahaha. Här  bestämdes åsså att vi ska ordna en familjedans, Johnny ska vara ledaren och Jossan med sina år som dansare, ska hjälpa till med koregrafin.

Tobbe och hans mamma Carina anlände till Alanya på kvällen så de mötte upp oss där och åt en sen middag.

Vi har bokat Dim Chai med Hasan. Josefin, Agnes, Cecilia och jag var iväg på det för ett par år sen men familjen har inte fått upptäcka det och jag hoppas vår utflykt kommer uppskattas. Vi ska göra det på söndag kl 12.
Vi skulle ha shoppat  men vi var för trötta. märkligt hur mycket det tar på en att ligga still på en solstol en hel dag. Man blir banne mig helt slut.

Igår har vi åsså varit på stranden hela dagen, gick upp till hotellet vid halv fem och badade i poolen och drack Efes och Raki. Lisa har fått några riktigt äckliga myggbett.

Vi gick till goda vänner och skulle ta en drink men som vanligt blev det några fler. Sen åkte kidsen ner på stan, Tobbe och Carina gick å la sig medans Johnny, Lisa, Adde och jag satte oss på terassen och drack Efes och bara njöt av livet. 

Kommentera

Publiceras ej