Magsjuk........eller?

0kommentarer

Igår hörde min dotter av sig och berättade att hon hade feber och var magsjuk. Känns jobbigt att då befinna sig i ett annat land och inte få vara där och pyssla om henne.

Efter jobbet kom bästa Emma hem till mig, vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Laban (min hund) verkar tro att han är nån slags pojkvän till Emma, satt/låg/klängde på stackars Emma precis hela tiden som hon var här.

Senare på kvällen blev jag illamående och trodde att jag blivit magsjuk. Kunde ju knappast vara nåt dåligt jag ätit, då jag inte käkat nåt på cirka två veckor. Hahaha.
Fick hoppa över sista soppan och la mig tidigt.

I morse när jag vaknade mådde jag toppen igen. Tror jag sympati-mådde-dåligt med min dotter. Skulle inte förvåna mig ett dugg. :-). Kommer ihåg när min storasyster skulle föda sin första son, vår mamma gick hemma med värkar ända tills allt var klart. Sjukt starka band man har till sina barn.

Idag har det gått himla bra med sopporna. Alldeles strax kommer Adde och Sarah hit. Adde går också på diet och han har köpt chokladpudding som vi ska prova. Sen ska Sarah färga mitt hår, ska bli skönt att fixa till det innan operationen.

Nej, nu kom Adde och Sarah, så jag måste gå snacka med dem.
Vi hörs.

Kommentera

Publiceras ej