Grattis till fredag.

0kommentarer

Fredag och det har varit full fart från tidiga morgon till sena kväll.......underbart.

På lunchen så köpte jag och Tobbe en Kebabrulle å delade på, jag åt en femtedel och blev asproppmätt. Antagligen inte den allra bästa maten att äta men gott var det iallafall innan jag fick ont i magen. :-)

Var på möte direkt efter lunch enda fram till 16-tiden sen så var det telefonmöte fram till halv sex. Precis när jag lagt på luren så kom Sarah och färgade mina fantastiska gråa hårstrån som verkar föröka sig likt råttorna i Vasaparken. Usch.

Åt kvällsmat, gravad lax och äggröra. Sen tänkte jag slappa men vad 17, ville ha upp julbelysningen på uteplatsen. Upp på vinden å hämta ner alla kassar med julbelysning och sen ut på verandan. Kom på att jag tagit ner alla spikar som suttit uppe år från år, då jag renoverade och glasade in verandan i somras. Suck, nu blev det riktigt jobbigt. Hämta stege, hammare, spik och försöka hitta ett tålamod som jag inte innahar en fredag vid halv åtta för att hamra å sätta upp julbelysning. Dessutom så blev jag tvungen att sätta upp en del av slingorna på utsidan pga av inglasningen. Men självklart så nådde jag inte från utsidan trots stegen. Så upp med fönstren å hänga ut genom dem och forma mig själv till en ostbåge. Skam den som ger sig. Efter mycket om och men så är lamporna på plats, iallafall de som ska vara just där. Resten fixar jag i morgon, dessutom hoppas jag att Adde och Freddan kommer å ordnar med mina nya renar å släden.

Men nu är det dags för den dagliga dosen av promenad.

Sen blir det vila för kroppen och själen.

Kommentera

Publiceras ej