Trevlig lucia allesammans!

1kommentarer

Söndag eftermiddag och kväll spenderades med Cecilia. Vi pratade jobb, privatliv och alla våra inplanerade träffar med motsatta könet eller ok.........det sistnämnda är en lögn med allt annat hann vi med iallafall. :-)

I går var det verkligen en måndag på alla sätt och vis. Det blir lite spretigt för min del nu på jobbet, då det är så mycket att fixa med. Men jag lunchade med Rebecka och fick en påfyllning av goda vibbar samt att mitt sista möte för dagen, som slutade vid halv nio på kvällen var oerhört intressant på många plan. Känner mig så upprymd och glad, så där som jag kände mig som barn på julaftons morgon. Önskar att jag fick förflytta mig några månader framåt men å andra sidan så gäller det att njuta av resan dit också om inte annat för att ta så mycket lärdom som möjligt.

Vi brukar alltid ha lussefika på jobbet men i år mitt i allt kaos så glömde jag bort att fixa med det. Kom på det kl 7.40 idag och ringer Tobbe och jag tycker att vi delar upp uppgiften emellan oss. Slänger mig in i bilen med  andan i halsen med julmust,  pepparkakor och massa stearinljus men när jag kommer upp på kontoret så har Tobbe fixat med lussebullar och allt. Blev visst lite miss i vår kommunikation men bättre med dubbelt upp än inget alls. Det var iallafall jättemysigt att fika på jobbet med världens bästa kollegor.



Var förbi bokföringsbyrån en sväng innan vi åkte till IKEA. Vi spenderade fyra timmar på IKEA! Allt ska planeras inför flytten av kontoret, det tar tid och även om vi tror att vi har koll på allt, så missar vi antagligen massor. Hittade iallafall shyssta lampor att sätta upp på kontoret. Köpte fyra små och två stora lampor, det kommer bli jättebra.
Åkte ut och lämnade lamporna i nya lokalen och passade på att mäta och planera ytterligare. 



Min älskade syster Yster är sjuk, hög feber och dunderförkyld men är något bättre idag, sänder massa
goa-krya-på-dig-kramar!!!

Och idag blev äntligen Tobbe och Mackan farbröder. Jättekul och dessutom blev det en liten tös. Super grattis!! 

Nu har jag precis slängt i mig en matlåda och ska iväg på ett sista meeting för dagen gällande ett av alla roliga projekt 2012.

1 kommentarer

Nettan

13 Dec 2011 23:10

Så här går det när jag ska tokstressa å skriva ihop nåt snabbt å lägga ut här. Självklart är det Macke som blivit farbror idag å inget annat. :)

Kommentera

Publiceras ej